НАЧАЛО
/
Начин на плащане

Начин на плащане

unnamed 2021-04-09_12-51-35  1490135017-visa_82256 (1)2 if-verified-by-visa-2593675_86616 Mastercard_icon-icons.com_60554 (1)1  mastercart1

Начин на плащане

Предплащане    

При извършена резервация за настаняване  настоящите условия представляват договор за хотелиерска услуга сключен между Апартхотел „Stamopolu Lux“ и госта. Резервацията се извършва след предплащане на първата нощ с карта в съответствие с условията по-долу. Резервацията се счита за валидна след получаване на автоматично генерирано потвърждение от хотела на посочения от Вас имейл адрес. В случай, че плащането не е извършено резервацията се счита за анулирана.

За заплащането на резервацията чрез форма за извършване на онлайн плащания разработена и управлявана от „Борика“  от Вас ще бъдат изискани данни от кредитна или дебитната карта, (включително тип, номер, CVC код, валидност, име на картодържателя). Тези данни се предоставят доброволно и могат да бъдат използвани единствено за заплащане на резервацията. Достъп до тези данни има единствено банката. В нито един момент от процеса на резервиране и плащане  Апартхотел „Stamopolu Lux“ няма достъп до банкови данни на клиентите.

Разходите за банкови такси, както и начисления за превалутиране в случай, че използваната банкова карта е в различна валута от български лева са за сметка на клиента. Затова препоръчваме на своите клиенти на направят справка при своята банка за евентуални допълнителни такси, които биха могли да им бъдат начислени при онлайн плащания за услуги предлагани в сайта. 

Анулиране на резервации и връщане на суми

Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 дни. Възстановената сума не включва удържаните от банката такси.

Размера на възстановените суми се определя в съответствие с определените в общите условия срокове, описани подробно при направата на резервацията, същите присъстват и в потвърждението на резервацията, което всеки гост получава след направата и.

Лица за контакти:

Резервации, промени и анулации: Наталия Бескаравайних 

Моб.тел.: 088 838  1779

e-mail: stamopolulux@gmail.com   

 

  • Плащанията за настаняване и допълнителни услуги могат да бъдат направени в брой, в български лева
РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА
Това поле е задължително
Вашето име *
Това поле е задължително
Телефон*
Това поле е задължително
Вашият имейл*
Това поле е задължително
Избраният апартамент*
Това поле е задължително
Вашето запитване*
Дата:
Това поле е задължително
Дата*
Това поле е задължително
Отметка*
Благодаря!
Вашата резервация е изпратена. Ще се свържем с вам в най-кратки срокове.