НАЧАЛО
/
Забавления

Забавления

Аквапарк - Приморско

Аквапарка в Приморско е част от изградения модерен спортен комплекс намиращ се в началото на града, предлага многообразни забавления за възрастните, а за децата е построен атрактивен детски кът с малки пързалки и басейн, голям интерес предизвиква душ с формата на пингвин. Около двата басейна са наредени шезлонги, забавлението осигуряват голям брой атракции/ В Аквапарка функционират заведение за бързо хранене, пицария, има няколко бара и магазин.  Към спортния комплекс има спортни зали, тенис корт, спа-център.

Разходка с лодка по река Рапотамо
Разходка с лодка по река Ропотамо е атракция, предлагана от Природния комплекс Ропотамо. Предлагат се две разходки. Едната започва от пристана на реката и представлява едночасово пътешествие сред красивата природа на Резерват Ропотамо, странни скални форми, а също и при добро време ще се насладите на гледката от многото костенурки, накацали за храна или почивка по крайречните камъни и растенияи стига до сливането на реката с Черно море. Другата разходка също започва от пристана, срещу течението на реката, продължава 30 минути и преминава през неопетнената богата природа на резервата. 
Разходка и пикник с яхта

За разнообразие на вашата почивка, провежда разнообразни мероприятия и морски атракции, които оставят незабравими спомени и преживявания от морските ваканции.
Може да се съберете компания или да прекарате времето с любимия човек. Гмуркайте се сред живописните скали, изпробвайте уменията си по спортен риболов или просто се разходете и съберете миди и рапани от залива. Ще имате възможност за слънчеви бани на борда на яхтата или на самотен плаж, до екзотичния залив Маслен нос, а ако желаете можем да осигурим и кетъринг.
� Тел. за информация и резервации: +359 888 68 35 33 Пикник на Яхта Фейт - Приморско

Дайвинг

Най-доброто място за гмуркане по Черноморието е Приморско. Пейзажът на морското дъно е много разнообразен: подводни скални хребети, рифове на които обитават много видове риби, морски котки и други представители на морската фауна.

Дайвинг клуб Приморско предлага  интересни водолазни маршрути както за начинаещи, така и за сертифицирани водолази. 

Риболов

Черно море за мнозина място, където можете да лежите на плажа и се насладите на слънцето е достатъчно. Но има и такива, които са по-заинтересовани от дейности на открито, като риболов в Черно море. Има няколко алтернативни начина за риболов в Черно море - от брега, от кея или скала, и от лодки. Всеки от тях има свои характеристики. В град Приморско Перла е култово място за морски риболов. 
В околностите град Приморско има места за рибалов на река.  Река Дяволска е една от реките по Южното Черноморие, в която се среща морският кефал. Реката протича пред Приморско. Устието и се намира на южния плаж на града.

Уиндсърф, кайтсърф или сърф научите в Приморско .
Приморско е мястото, където може да се научите да карате уиндсърф, кайтсърф или сърф.
Сърфирай повече и помогни на тялото си да бъде здраво!
Akasha surf school 
 
Разходка с кон

Разходка в гората, полето или до морския бряг, това е един от най-приятните и разтоварващи начини да си прекарате свободното време. Разходката с коне сред природата те кара да забравиш за всички проблеми и да се слееш в едно със заобикалящата те среда. 
 Конна база - Перла 

Еко пътеки

Уникалното разположение на Приморско – от едната му страна морето, от другата – планината, го прави отлична изходна точка за множество интересни места и забележителности в района.

В местността има изградени множество екопътеки, пригодни за посещение през всички сезони. Повечето от тях са кратки, лесни и подходящи за всякакви възрастови групи

С колела около Приморско и по странджанските пътеки
Странджа е отлично място за кратки или по-дълги велопоходи – планината е с ниска денивелация, с меки и заоблени хълмове, които са подходящи дори за съвсем начинаещи колоездачи. Същевременно Странджа предлага изключителни природни гледки, които могат да превърнат дори краткотраен ежедневен преход в запомнящо се изживяване.
РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА
Това поле е задължително
Вашето име *
Това поле е задължително
Телефон*
Това поле е задължително
Вашият имейл*
Това поле е задължително
Избраният апартамент*
Това поле е задължително
Вашето запитване*
Дата:
Това поле е задължително
Дата*
Това поле е задължително
Отметка*
Благодаря!
Вашата резервация е изпратена. Ще се свържем с вам в най-кратки срокове.